Opnamen


Opnamen

 

 

OpnameD.E. Versluis B.V. is gespecialiseerd in het opnemen van muziek. De studio is mobiel en compact ingericht en wordt per locatie aangepast. Daardoor kunnen wij gemakkelijk uw concerten, bijeenkomsten, zangavonden, themadagen, enz. op locatie opnemen. Opnemen is ons werk, maar het is ook onze hobby! Wij hebben veel liefde voor het vak en doen onze uiterste best om er een prachtig geheel van te maken. Het aantal microfoons dat wordt gebruikt, hangt af van de locatie en de bezetting / uitvoering. Als dit is vastgesteld en de muziekstudio is ingericht, kan / kunnen de musicus / musici gaan spelen. De uitvoerenden mogen zelf bepalen in welke volgorde de muziekstukken ten gehore worden gebracht. Er is alle ruimte om passages die wat moeizamer gaan over te doen. Eventuele fouten worden later bijgewerkt d.m.v. editing. 

Editing
Editing is het knippen en plakken in de oorspronkelijke opnamen om een zo optimaal mogelijk resultaat te verkrijgen. Foutjes in de opnamen worden weggewerkt en vervangen door een overeenkomend goed uitgevoerd deel. Het is een bezigheid die nauwkeurigheid en precisie vereist. Een belangrijk hulpmiddel hierbij is het geluidsbewerkingsprogramma. In dit programma is het ook mogelijk te werken met filtering, equalizers en andere klanktechnische verbeteringen om een zo optimaal mogelijke geluidsweergave te verkrijgen.

Nadat alle stukken op de juiste plaats zijn gezet, deeltjes zijn vervangen en alles is nageluisterd, wordt er een concept master gemaakt. Deze gaat naar de opdrachtgever voor een laatste check. Wenst deze nog aanpassingen, dan worden deze uitgevoerd. Als alles akkoord is, wordt de master naar de fabriek gestuurd, welke de persing verzorgt. Betreft het een oplage van minder dan 300 cd’s, dan branden wij deze doorgaans op een speciale cd- / dvd-brander met zeven laden op maximaal 12-speed om een optimale kwaliteit te garanderen. Uit de productie worden regelmatig monsters genomen om te controleren of deze voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

OpnameOntwerp
Een belangrijk onderdeel bij een uit te geven productie is de lay-out. Hieraan besteden wij veel aandacht. Goed fotowerk is een van de belangrijkste bouwstenen voor een succesvolle lay-out. Door gebruik te maken van een goede digitale camera met statief kunnen wij prachtige (sfeer)foto’s voor u maken. In overleg met de opdrachtgever wordt vastgesteld aan welke eisen de lay-out dient te voldoen en welke informatie erin wordt verwerkt. Vervolgens komen wij met een voorstel. Een proefdruk (PDF-bestand) ervan gaat naar de opdrachtgever, die commentaar kan geven. Zijn aanpassingen gewenst, dan worden deze doorgevoerd. Als alles akkoord is wordt een definitief PDF-bestand gemaakt met snijtekens, CMYK waarden en dergelijke, zodat de perserij of het printbureau dit direct kan verwerken. De perserij verzorgt vervolgens de productie van de cd of dvd. Is het een printorder, dan wordt de productie na ontvangst van het printwerk bij D.E. Versluis B.V. geassembleerd.

En als alle werkzaamheden zijn afgerond…? Dan heeft u uw eigen visitekaartje in handen!

   

Inlogformulier  

   

Winkelwagen  

   
© Vandamonline.eu