Geschiedenis


Geschiedenis

 

 

Tijdens zijn studie MBO Commercieel Niveau 4 kreeg Erik Versluis steeds meer interesse voor het geluidsregistratievak. Zo besloot hij in 2000 om van start te gaan met een eigen bedrijf en werden de eerste (proef)opnamen gemaakt. Vanaf begin 2001 staat het bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam D.E. Versluis als eenmanszaak.

Reeds vanaf de oprichting zijn opnamen gemaakt van koren met orkest. In de loop van de tijd werden er ook steeds vaker orgelopnamen gemaakt, wat nu tot onze specialiteiten behoort.

Geschiedenis

Vandaag de dag zijn de activiteiten nogal verbreed. Sinds november 2014 is sprake van een B.V. in plaats van een eenmanszaak. Naast het vertrouwde (cd) opnamewerk, verzorgen wij het vermenigvuldigen van dvd’s met bedrijfspresentaties, bedrijfsactiviteiten, reclamecampagnes en catalogi. Deze activiteiten worden uitgevoerd voor bedrijven, stichtingen, verenigingen en particulieren.

Wij worden regelmatig gevraagd om monteerwerk voor klanten te verzorgen. Er wordt daarnaast veel op uurbasis gewerkt om de cd opnamen, de productie of een grafisch ontwerp te verzorgen. De klant kan op deze wijze zelf bepalen welke diensten hij/zij van ons wenst af te nemen, wat ook interessant is i.v.m. de kostprijs. Maatwerk afgestemd op uw budget en uw mogelijkheden!

De nieuwe rechtsvorm als B.V. geeft u niet alleen de garantie dat wij u beter van dienst kunnen zijn, maar biedt u ook de zekerheid zaken te doen met een professionele organisatie.

Neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Geschiedenis    Geschiedenis
   

Inlogformulier  

   

Winkelwagen  

   
© Vandamonline.eu